اینترنت فیبر نوری به دلیل سرعت و کیفیت بالایی که دارد، به یکی از گزینههای محبوب کاربران در سرتاسر جهان تبدیل شده است. اگر به دنبال اینترنت فیبر نوری هستید احتمالاً با سؤالاتی مانند «نحوه درخواست اینترنت فیبر نوری چگونه است؟» و «کدام مناطق تحت پوشش فیبر نوری هستند؟» مواجه شده اید. با پیشرفت تکنولوژی و افزایش نیاز کاربران به اینترنت پرسرعت، موجب شده است تا شرکت مخابرات این تکنولوژی را در برخی از نقاط ایران ارائه دهد. در این مقاله نحوه درخواست اینترنت فیبر نوری، مراحل و مدارک مورد نیاز برای آن را توضیح میدهیم. همچنین هزینههای مختلفی که باید برای دریافت آن بپردازید را به صورت کامل بیان میکنیم. با مطالعه این مقاله میتوانید به راحتی با تمامی مراحل دسترسی به اینترنت فیبر نوری آشنا شوید.
نحوه درخواست اینترنت فیبر نوری چگونه است؟
در حال حاضر متأسفانه اینترنت فیبر نوری در تمام نقاط کشور در دسترس نیست. بنابراین، قبل از درخواست باید از مناطق تحت پوشش شبکه فیبر نوری اطلاع پیدا کنید. روشهای مختلفی برای استعلام مناطق تحت پوشش این شبکه وجود دارد که به طور کامل در مقاله مرتبط با این موضوع توضیح دادهایم. در صورتی که از پوشش شبکه فیبر نوری در محل زندگی خود اطمینان پیدا کردید، درخواست خود را ثبت کنید. نحوه درخواست اینترنت فیبر نوری به چند روش مختلف امکانپذیر است که در زیر به آنها اشاره میکنیم:
روش ۱) تماس با شماره تلفن ۲۰۲۰ و ثبت درخواست اینترنت فیبر نوری از طریق انجام دستورات اپراتور. در این روش غیرحضوری درخواست شما توسط کارشناسان بررسی میشود. پس از بررسیهای لازم با شما تماس میگیرند تا در صورت فراهم بودن امکانات فنی، اینترنت فیبر نوری در اختیار شما قرار بگیرد.
روش ۲) دومین روش نحوه درخواست اینترنت فیبر نوری، مراجعه حضوری به نزدیکترین مرکز مخابرات یا دفتر امور مشترکین است. بدین ترتیب درخواست شما به صورت حضوری و با تکمیل فرم مربوطه ثبت میشود و اقدامات بعدی توسط کارشناسان انجام میشود.
روش ۳) نحوه درخواست اینترنت فیبر نوری به صورت آنلاین، از طریق مراجعه به سایت مخابرات یا سایت سایر ارائهدهندگان اینترنت فیبر نوری در منطقه شما امکانپذیر است. برای اینکه بدانید کدام شرکتها اینترنت فیبر نوری را در محل زندگی یا کار شما ارائه میدهند، باید به سایت www.iranfttx.ir و بخش «وضعیت پوشش» مراجعه کنید. سپس از طریق مراجعه به سایت ارائهدهنده، میتوانید درخواست خود را ثبت کنید.
برای درخواست فیبر نوری چه مدارکی لازم است؟
نحوه درخواست اینترنت فیبر نوری بسیار ساده است و به مدارک خاصی نیاز ندارد. در صورتی که بخواهید درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت کنید، لازم است اطلات فردی و محل سکونت خود را مطابق فرم زیر ارائه دهید. برای ثبت درخواست در سایت مخابرات باید به آدرس https://www.tci.ir/internet مراجعه کنید و پس از انتخاب نوع سرویس (تانوراما) مراحل را به ترتیب طی کنید. پس از بررسی درخواست، کارشناسان با شما تماس میگیرند و نتیجه تأیید یا رد درخواست را اطلاع میدهند. در صورت تأیید، باید فرم دیگری را تکمیل کنید که شامل اطلاعات هویتی و آدرس محلی است که قصد راهاندازی سرویس اینترنت فیبر نوری را در آن دارید. سپس هزینههای لازم محاسبه و به شما اعلام میشود. پس از پرداخت هزینه، درخواست شما وارد مراحل اجرا، نصب و راهاندازی اینترنت فیبر نوری میشود.
هزینه اینترنت فیبر نوری
سرویسهای مختلف اینترنت فیبر نوری بر اساس حجم، بازه زمانی و سرعت تعرفههای مختلفی دارند. همچنین اپراتورهای مختلف و ارائهدهندگان این سرویس قیمتهای مختلفی را برای تعرفهگذاری خدمات خود اعلام میکنند. به طور کلی اینترنت فیبر نوری نسبت به اینترنت ADSL، VDSL و LTE گرانتر است و باید هزینه بیشتری را برای دریافت خدمات و بستههای اینترنتی بپردازید. بستههای اقتصادی و مناسب خانواده اینترنت فیبر نوری که برای کاربران کم مصرف است از حدود 80 هزار تومان در ماه شروع میشود.
سرویسهای مناسب مشاغل، گیمرها و دیتاسنترها نیز دارای حجم و قیمت بالاتری هستند و هزینه آن ممکن است به 500 هزار تومان در ماه هم برسد. پرداخت هزینه بستههای اینترنت فیبر نوری مخابرات به صورت پیشپرداخت یا پسپرداخت انجام میشود. در روش پیشپرداخت برای دریافت و فعالسازی بسته خود باید ابتدا هزینه آن را بپردازید. در روش پسپرداخت نیز هزینه به قبض تلفن شما اضافه میشود و بعداً میتوانید آن را پرداخت کنید. در ادامه هزینههای مرتبط با نصب و کابل کشی اینترنت فیبر نوری را توضیح میدهیم.
هزینه نصب فیبر نوری برای منازل
هزینه نصب اینترنت فیبر نوری برای منازل و محل کار مقدار ثابت و مشخصی ندارد و عوامل مختلفی در آن دخیل هستند. هزینه نصب و راهاندازی کامل فیبر نوری به مواردی مانند کابل کشی، زیرساختها، خرید مودم فیبر نوری، بسته و حجم اینترنت، ارائهدهنده سرویس و شهر و منطقه محل زندگی بستگی دارد. مودم، با توجه به برند و امکاناتی که ارائه میدهد قیمتهای متنوعی دارد. مودمهای فیبر نوری معمولاً گرانتر از سایر انواع مودمها هستند و از 1 میلیون و 500 هزار (۱,۵۰۰,۰۰۰) تومان به بالا هستند.
برای خرید مودم فیبر نوری از برندهای معتبر و با کیفیت، با قیمت مناسب میتوانید به فروشگاه فراگرام مراجعه کنید. برخی از هزینههای اینترنت فیبر نوری مانند نصب و راهاندازی اولیه، کابل کشی و خرید مودم را تنها یکبار میپردازید اما هزینههایی مانند بسته و ترافیک اینترنتی را باید به صورت دورهای (ماهانه یا سالانه) بپردازید. با توجه به این موارد، میزان هزینهای که باید برای استفاده از اینترنت فیبر نوری بپردازید متفاوت است. نصب و راهاندازی اینترنت فیبر نوری توسط شرکت مخابرات نیز، معمولاً 48 تا 72 ساعت طول میکشد.
هزینه کابل کشی فیبر نوری
استفاده از اینترنت فیبر نوری مستلزم فراهم شدن زیرساختها و بسترهای لازم است که شامل چند مرحله مختلف است. هر یک از این مراحل هزینه متفاوتی دارند. در مرحله اول، باید یک باکس FAT یا ATA در پارکینگ یا جلوی ساختمان نصب شود. در مرحله دوم، کابل کشی از این باکس تا واحدهای استفادهکننده از اینترنت فیبر نوری انجام میشود. برای کابل کشی از کابل فیبر نوری استفاده میشود و نیازی به خطوط تلفن ندارد.
بنابراین، هزینه کابل کشی به متراژ و میزان کابل مورد نیاز بستگی دارد. بر اساس اطلاعات موجود هزینه هر ۱۰ متر کابل کشی فیبر نوری حدود ۴۰۰ هزار تومان است که بسته به منطقه و ساختمان میتواند متفاوت باشد.. البته برخی از ارائهدهندگان اینترنت فیبر نوری مانند شاتل و صبانت، در طرحهای ویژهای، نصب مودم و راهاندازی اولیه را به صورت رایگان ارائه میدهند تا کاربران بتوانند با هزینه کمتری به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند.
معرفی فروشگاه فراگرام
فروشگاه فراگرام یک فروشگاه اینترنتی معتبر در زمینه فروش انواع تجهیزات شبکه و به ویژه انواع مودم است. مودمهای فیبر نوری این فروشگاه با قیمت مناسب و از برندهای معتبر جهانی ارائه میشوند. ما همواره به دنبال این هستیم تا در کنار ایجاد تجربه خریدی لذتبخش برای شما عزیزان، به شما در دسترسی به اینترنت پرسرعت و باکیفیت کمک کنیم. در صورتی که هنگام خرید مودم فیبر نوری نیاز به مشاوره و راهنمایی داشتید میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید و از خدمات مشاوره رایگان ما بهرهمند شوید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.