دلیل روشن نشدن چراغ اینترنت مودم + راه حل

علت روشن نشدن چراغ اینترنت مودم

علت روشن نشدن چراغ اینترنت مودم چیست؟ آیا تا به حال هنگام کار کردن با مودم خود با چراغ‌هایی روبرو شده‌اید که خاموش مانده‌اند و نمی‌دانید مشکل از کجاست؟ این چراغ‌ها فقط برای زیبایی طراحی نشده‌اند؛ هر کدام از آن‌ها نقش مهمی در عملکرد مودم و اتصال اینترنت شما دارند. از روشن نشدن چراغ اینترنت مودم گرفته تا چراغ پاور، LAN، Wi-Fi و DSL، هر کدام می‌توانند نشانه‌ای از وجود یک اختلال باشند. از مشکل در اتصالات تا مشکل در تنظیمات مودم و دستگاه مقصد، مشکل در ارائه‌دهنده خدمات اینترنت (ISP) و خرابی مودم، می‌توانند باعث خاموش ماندن این چراغ‌ها شوند. بنابراین داشتن یک رویکرد منظم، عیب‌یابی را ساده و سریع‌تر می‌کند.

در این مقاله از فراگرام، به زبان ساده و کاربردی، تمام دلایل روشن نشدن این چراغ‌ها را بررسی می‌کنیم. همچنین، راه‌حل‌هایی عملی برای رفع آن‌ها ارائه می‌دهیم. پس اگر می‌خواهید سردرگم نشوید و با دانش کافی علت روشن نشدن چراغ اینترنت مودم و سایر چراغ‌ها را بدانید و مشکلات مودم خود را رفع کنید، این مطلب را از دست ندهید.

علت روشن نشدن چراغ اینترنت مودم + رفع مشکل آن

چرا چراغ اینترنت مودم روشن نمی شود؟ علت خاموش بودن چراغ اینترنت مودم می‌تواند مشکلات فیزیکی و اتصالات اولیه، مشکل در خط تلفن و خدمات اینترنت، ‌مشکلات سخت‌افزاری، تنظیمات نادرست و نحوه استفاده از مودم باشد. در ادامه به بررسی 12 دلیل رایج روشن نشدن چراغ اینترنت مودم می‌پردازیم.

مشکل در اتصال فیزیکی کابل‌ها

اگر کابل خط تلفن (RJ11) یا کابل اینترنت به پورت درست مودم یا اسپلیتر وصل نشده باشد، باعث قطع شدن اتصال اینترنت و عدم روشن شدن چراغ اینترنت مودم می‌شود. همچنین اگر این اتصال محکم و دقیق نباشد می‌تواند باعث بروز این مشکل شود.

راه حل: برای حل این علت روشن نشدن چراغ اینترنت، باید اتصالات درست و محکم زیر را بر اساس نوع مودم خود بررسی کنید.

مودم ADSL و VDSL

مودم فیبر نوری

کابل خط تلفن به پورت DSL در پشت مودم ADSL یا مودم VDSL

کابل خط تلفن به پریز تلفن

کابل خط تلفن به پورت DSL اسپلیتر

کابل خط تلفن به پورت ورودی اسپلیتر

کابل فیبر نوری به پورت Fiber یا Optical مودم فیبر نوری

کابل فیبر نوری به پریز فیبر نوری

مشکل در کابل‌ها

هر گونه پارگی، شکستگی یا خرابی کابل‌های تلفن در مسیر اتصال پریز تلفن به اسپلیتر، اسپلیتر به مودم یا پریز تلفن به مودم، می‌توانند علت روشن نشدن چراغ اینترنت مودم باشد.

راه حل: برای رفع این این علت سلامت کابل‌ها را بررسی ‌کنید. می‌توانید کابل‌ها را از پریز تلفن به تلفن خود وصل کنید. در صورتی که ارتباط تلفن برقرار شد و تلفن شما بوق خورد، کابل تلفن سالم است. در صورت سالم بودن کابل، دوباره آن را به مودم متصل کنید و اتصال اینترنت را بررسی نمایید.

عدم شناسایی سیم‌کارت در مودم‌های سیمکارت‌خور

وارد نکردن درست سیم‌کارت، نصب نادرست یا غیرفعال بودن آن می‌‌توانند علت روشن نشدن چراغ اینترنت مودم سیمکارتی باشند.

راه‌ حل: سیم‌کارت را داخل تلفن همراه خود قرار دهید و از فعال بودن خدمات دیتا آن اطمینان پیدا کنید. در صورت فعال بودن، سیم‌کارت را به درستی داخل مودم قرار دهید. سپس مودم را روشن کرده و تنظیمات مربوطه را وارد کنید.

قطع بودن پریز تلفن

در برخی از موارد دلیل روشن نشدن چراغ اینترنت مودم، خرابی یا قطع شدن پریز تلفن است.

راه حل: برای بررسی این موضوع، مودم خود را به یک پریز تلفن دیگر وصل کنید و از سلامت آن اطمینان پیدا کنید.

اتصال تعداد زیاد دستگاه ها به مودم

اتصال تعداد زیاد دستگاه‌ها به مودم می‌تواند باعث فشار بیش از حد روی پهنای باند و پردازنده مودم شود. در این حالت، ممکن است مودم نتواند اتصال پایدار به اینترنت را برقرار کند و چراغ اینترنت خاموش بماند.

راه حل: برای حل این علت خاموش بودن چراغ اینترنت مودم تعداد دستگاه‌های متصل را کاهش دهید. با شناسایی دستگاه‌های متصل به وای فای می‌توانید موارد غیرضروری را جدا نمایید. همچنین می‌توانید به کمک مقاله جلوگیری از هک شدن مودم، با محدود کردن دسترسی دستگاه‌ها از اتصال آن‌ها به مودم جلوگیری کنید. در صورت پشتیبانی مودم از قابلیت‌ Bandwidth Limit، قابلیت QoS و قابلیت مایمو، با فعال‌سازی آن‌ها پهنای باند خود را برای دستگاه‌های مختلف بهینه کنید. در صورت امکان نیز، برای اتصال دستگاه‌های پرمصرف از اتصال سیمی (کابل اترنت) استفاده کنید‌.

خاموش بودن چراغ اینترنت در تنظیمات مودم

گاهی ممکن است تنظیمات مودم به گونه‌ای باشند که چراغ اینترنت آن غیرفعال شده باشد.

راه حل: وارد تنظیمات مودم شوید و مطمئن شوید که گزینه LEDهای مودم فعال هستند.

مشکل در فریمور قدیمی مودم

گاهی ممکن است دلیل روشن نشدن چراغ اینترنت، قدیمی بودن نسخه فریمور (Firmware)، نصب شدن ناقص یا مشکل در آن باشد.

راه حل: برای رفع این مشکل وارد تنظیمات مودم خود شوید. بررسی کنید که آیا به‌روزرسانی جدیدی برای فریمور وجود دارد یا خیر. در صورت وجود آپدیت آن را دانلود و نصب کنید. سپس مودم خود را ریستارت کنید.

تنظیمات اشتباه در مودم

تنظیمات اشتباه و برخی از دلایل به هم ریختن تنظیمات مودم مانند ریست کردن، می‌توانند دلیل روشن نشدن چراغ اینترنت مودم باشند.

راه حل: برای رفع این مشکل از طریق آدرس IP مودم (معمولاً 192.168.1.1) ، وارد صفحه تنظیمات آن شوید. در صورت تغییر یا فراموشی این آدرس، نحوه پیدا کردن آی پی مودم را مطالعه کنید. سپس تنظیمات مودم را بررسی کرده و در صورت وجود مشکل مجدداً آن را کانفیگ کنید.

ریست کردن مودم

گاهی ریست کردن مودم باعث بازنشانی تنظیمات آن به حالت کارخانه می‌شود. این کار ممکن است تنظیمات اینترنت مانند نام کاربری، رمز عبور و… را پاک کند. پاک شدن این اطلاعات از دلایل روشن نشدن چراغ اینترنت مودم هستند.

راه حل: اگر اخیراً مودم خود را ریست کرده‌اید، وارد پنل مدیریتی آن شوید. سپس تنظیمات مودم بعد از ریست را انجام دهید تا اتصال اینترنت شما برقرار شود.

اختلال در خط تلفن و خدمات اینترنت

در برخی از موارد وجود نویز می‌تواند علت روشن نشدن چراغ مودم و نویز در هنگام مکالمات صوتی تلفن شود.

راه حل: برای رفع این مشکل از یک اسپلیتر یا نویزگیر استفاده کنید. چنانچه از اسپلیتر استفاده می‌کنید، احتمال خرابی آن وجود دارد. جهت اطمینان نیز می‌توانید تلفن خود را به همراه یک اسپلیتر به یک پریز تلفن و مودم را جداگانه به یک پریز تلفن دیگر وصل کنید.

خرابی اسپلیتر

خرابی اسپلیتر می‌تواند مانع انتقال صحیح داده‌ها و اتصال اینترنت شود.

راه حل: اسپلیتر را جدا کرده و کابل تلفن را از پریز تلفن به صورت مستقیم به مودم متصل کنید. در صورت رفع مشکل، اسپلیتر شما خراب شده است و باید آن را تعویض کنید.

قطعی در خط تلفن یا خدمات اینترنت

گاهی ممکن است دلیل روشن نشدن چراغ اینترنت مودم به دلیل قطعی خط تلفن یا خدمات ارائه‌دهنده اینترنت (ISP) باشد.

راه حل: اگر تمامی راه‌ حل‌های بالا را امتحان کردید و مشکل روشن نشدن چراغ اینترنت شما رفع نشد با ISP خود تماس بگیرید و وضعیت خدمات اینترنت خود را پیگیری کنید.

خرابی سخت‌افزاری مودم

اگر هیچ کدام از دلایل بالا و راه‌های بیان شده مشکل اتصال اینترنت را رفع نکردند، احتمالاً دلیل روشن نشدن چراغ اینترنت مودم شما خرابی سخت‌افزاری مودم است. مشکل در پورت DSL یا WAN مانع از دریافت درست سیگنال‌ها می‌شود.

راه حل: کابل‌ها را از پورت‌ها جدا کرده و مجدداً وصل کنید. اگر چراغ اینترنت همچنان خاموش بود، با کارشناسان این حوزه تماس بگیرید تا مشکل مودم شما را بررسی کنند. در صورت خرابی، با تعمیر یا خرید مودم جدید و پیشرفته می‌توانید اتصال به اینترنت را برقرار کنید.

علت روشن نشدن چراغ پاور مودم

خاموش شدن چراغ روشن و خاموش شدن (پاور) مودم می‌تواند به دلایل مختلفی رخ بدهد. در ادامه علت روشن نشدن چراغ پاور مودم و راه حل‌های رفع آن را بررسی می‌کنیم.

مشکل در کلید پاور

ممکن است کلید پاور مودم گیر کرده باشد یا دچار خرابی باشد.

راه حل: دکمه پاور مودم را بررسی کنید و مطمئن شوید که روشن است و مشکلی ندارد.

مشکل در اتصال کابل برق

گاهی ممکن است اتصال کابل پاور به مودم یا پریز برق شل شده باشد یا به درستی جا نرفته باشد.

راه حل: مطمئن شوید که کابل برق به طور درست و محکم به مودم متصل شده است. اتصال دوشاخه به پریز را نیز بررسی کنید. جهت اطمینان، کابل پاور را جدا کرده و دوباره محکم وصل کنید.

خرابی کابل یا آداپتور برق مودم

خرابی یا هرگونه عیب در آداپتور برق و کابل آن می‌تواند علت روشن نشدن چراغ پاور مودم باشد.

راه حل: کابل و آداپتور را از نظر قطعی یا سوختگی بررسی کنید. برای این کار می‌توانید از یک آداپتور جایگزین با ولتاژ و آمپر مناسب استفاده کنید. همچنین، برای بررسی سلامت کابل می‌توانید از یک تستر کابل برق استفاده کنید.

مشکل در پریز یا محافظ برق

در برخی از موارد ممکن است منبع برق شما مشکل داشته باشد. مشکل در پریز برق یا محافظ ولتاژ و قطعی جریان برق می‌توانند علت روشن نشدن چراغ پاور مودم باشند.

راه حل: پریز برق را با دستگاه دیگری تست کنید. اگر دستگاه دیگر شارژ شد، پس مشکل از مودم یا کابل برق آن است. چنانچه دستگاه دیگر نیز با برق کار نکرد، مودم را به یک پریز برق دیگر متصل کنید. در صورت استفاده از محافظ برق یا چندراهی نیز، مودم را به طور مستقیم به پریز برق متصل کنید تا از سالم بودن جریان برق اطمینان پیدا کنید. علاوه بر این، چراغ‌های روی محافظ برق را بررسی کنید. ممکن است در اثر نوسان برق موجود، جریان برق توسط محافظ قطع شده باشد.

خرابی سخت‌افزاری مودم

خرابی و مشکل در مدار داخلی مودم یا برد آن و سوختگی فیوز، می‌توانند علت روشن نشدن چراغ پاور مودم باشند.

راه حل: اگر با بررسی علت‌ها و راه حل‌های بالا چراغ پاور روشن نشد، باید مودم خود را به یک مرکز خدماتی یا تعمیرگاه تخصصی ببرید. اگر مودم شما قدیمی یا غیرقابل تعمیر باشد باید آن را تعویض کنید و یک مودم جدید خریداری کنید.

نوسان برق یا سوختگی قطعات داخلی

نوسانات شدید برق ممکن است باعث آسیب دیدن قطعات داخلی مودم شوند.

راه حل: مودم را به یک تکنسین مجرب نشان دهید. برای جلوگیری از آسیب دیدن مودم در آینده نیز از یک محافظ برق باکیفیت استفاده کنید.

محصول مرتبط  قابلیت QOS در مودم و نحوه کانفیگ در مودم های دی لینک و تی پی لینک

دمای بیش از حد یا شرایط محیطی نامناسب

دمای بالا یا رطوبت ممکن است باعث خاموش شدن مودم شوند.

راه حل: مودم را در یک محیط خنک و خشک قرار دهید و بهترین مکان قرار دادن مودم در خانه و محل کار را پیدا کنید. در صورت داغ بودن مودم نیز، کمی صبر کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس مودم را دوباره روشن کنید.

دلیل روشن نشدن چراغ LAN یا Ethernet مودم

روشن نشدن چراغ LAN یا Ethernet مودم نشان‌دهنده عدم اتصال یا وجود مشکل در ارتباط بین مودم و دستگاهی است که از طریق کابل Ethernet به آن متصل شده است. دلایل بروز این مشکل و راه‌حل‌های پیشنهادی آن را در ادامه بیان می‌کنیم.

اتصال نادرست کابل اترنت

اتصال نادرست یا شل و لق کابل اترنت به پورت از علت‌های روشن نشدن چراغ LAN مودم هستند.

راه حل: مطمئن شوید که کابل را به درستی در پورت LAN مودم و دستگاه خود قرار داده‌اید و محکم است. جهت اطمینان کابل را خارج کرده و مجدداً به دستگاه‌ها وصل کنید‌.

کابل اترنت معیوب

قطع شدن و آسیب دیدگی کابل اترنت از دلایل روشن نشدن چراغ LAN مودم هستند.

راه حل: کابل را از نظر خمیدگی، شکستگی یا قطعی بررسی کنید. از یک کابل دیگر که مطمئن هستید سالم است استفاده کرده و اتصال را بررسی کنید.

مشکل در پورت LAN مودم یا دستگاه

ممکن است پورت LAN مودم یا دستگاه مقصد (مانند کامپیوتر) خراب شده باشد.

راه حل: کابل را به پورت دیگری در مودم متصل کنید و دوباره اتصال را بررسی کنید. اگر مشکل همچنان باقی بود، یک دستگاه مقصد دیگر جایگزین کنید یا کابل را به پورت دیگری روی دستگاه فعلی خود وصل کنید. اگر مشکل از پورت مودم بود آن را به یک متخصص نشان دهید. شاید لازم باشد که مودم را تعمیر یا تعویض کنید.

خاموش یا غیرفعال بودن دستگاه متصل به مودم

ممکن است دستگاهی که کابل اترنت به آن وصل شده، روشن یا فعال نباشد. قطع برق دستگاه متصل نیز می‌تواند از دلایل روشن نشدن چراغ LAN مودم باشد.

راه حل: دستگاه متصل را روشن کنید.‌ مطمئن شوید که کارت شبکه دستگاه فعال است.

غیرفعال یا مشکل‌دار بودن کارت شبکه دستگاه مقصد

غیرفعال یا خراب بودن کارت شبکه کامپیوتر یا سایر دستگاه‌ها از علت‌های روشن نشدن چراغ LAN یا Ethernet است.

راه حل: اگر سیستم عامل نصب شده بر روی دستگاه شما ویندوز است، مراحل زیر را دنبال کنید.

در قسمت جست‌وجو (Search) ویندوز عبارت ″Network Connection″ را وارد کرده و بر روی نتیجه آن کلیک کنید. در پنجره باز شده، فعال بودن کارت شبکه Ethernet را بررسی کنید.

در قسمت Search ویندوز عبارت ″Device Manager″ را جست‌وجو کنید. سپس وارد Device Manager شوید و کارت شبکه را در بخش Network Adapters پیدا کنید. اگر علامت هشدار یا مشکل درایور وجود داشت، آن را به‌روزرسانی کنید.

مشکل در تنظیمات مودم

برخی از مودم‌ها دارای قابلیت خاموش کردن چراغ‌ها در تنظیمات خود هستند. بنابراین، تنظیمات نادرست مودم و غیرفعال شدن پورت‌های LAN از دلایل روشن نشدن چراغ آن هستند.

راه حل: وارد پنل مدیریت مودم شوید و تنظیمات مربوط به LAN Ports را بررسی کنید. مطمئن شوید که پورت‌های LAN فعال هستند.

مشکل در تنظیمات دستگاه مقصد

مشکل در تنظیمات دستگاه مقصد مانند کامپیوتر، لپ‌تاپ یا سوئیچ شبکه می‌تواند یکی از دلایل روشن نشدن چراغ LAN مودم باشد. اگر تنظیمات IP یا فایروال (Firewall) دستگاه مقصد نادرست باشد، مودم نمی‌تواند این ارتباط را شناسایی کند و چراغ LAN روشن نمی‌شود. بنابراین، اگر دستگاه مقصد به درستی تنظیم نشده باشد که بتواند از مودم آدرس IP دریافت کند، اتصال برقرار نمی‌شود. گاهی اوقات نیز تنظیمات سخت‌گیرانه فایروال یا آنتی‌ویروس می‌تواند ارتباط LAN را مسدود کند.

راه‌حل:

تنظیمات IP را بررسی کرده و آن را روی Obtain an IP address automatically تنظیم کنید.

در ویندوز: وارد Control Panel > Network and Sharing Center شوید، روی اتصال LAN کلیک کنید،. سپس Properties > Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) را انتخاب کنید و مطمئن شوید که تنظیمات IP و DNS روی Automatic قرار دارند.

فایروال یا آنتی‌ویروس را به طور موقت غیرفعال کنید و بررسی کنید که آیا مشکل حل می‌شود یا خیر. اگر مشکل حل شد، تنظیمات را بررسی کنید و اتصال LAN را به عنوان یک اتصال ایمن تعریف کنید.

دلیل روشن نشدن چراغ های وای فای مودم

روشن نشدن چراغ های وای فای مودم معمولاً به دلیل مشکلاتی در تنظیمات، سخت‌افزار یا عملکرد شبکه بی‌سیم رخ می‌دهد. در ادامه دلایل این مشکل و راه حل‌های آن را به طور کامل توضیح می‌دهیم.

خاموش بودن وای‌فای مودم

وای‌فای مودم ممکن است به صورت دستی یا از طریق تنظمیات خاموش شده باشد.

راه حل: اگر روی مودم شما دکمه‌ای برای خاموش و روشن کردن وای‌فای قرار دارد، آن را بررسی کنید. در صورت خاموش بودن، آن را فشار دهید تا فعال شود. وارد تنظیمات مودم شوید و از فعال بودن وای‌فای در پنل مدیریتی نیز اطمینان پیدا کنید‌.

حالت صرفه‌جویی در مصرف انرژی

برخی از مودم‌ها دارای حالت صرفه‌جویی در مصرف انرژی (Power Saving Mode) هستند. گاهی فعال شدن این قابلیت باعث غیرفعال شدن وای‌فای می‌شود.

راه حل: در پنل مدیریتی مودم تنظیمات مربوط به Power Saving را بررسی و غیرفعال کنید‌.

فعال بودن حالت Bridge Mode

در حالت Bridge Mode، وای‌فای غیرفعال و چراغ آن خاموش می‌شود.

راه حل: در تنظیمات مودم حالت Bridge را غیرفعال کنید تا وای‌فای شما فعال شود.

تنظیمات اشتباه در مودم

کانفیگ اشتباه یا غیرفعال بودن شبکه بی‌سیم در تنظیمات مودم می‌توانند علت روشن نشدن چراغ وای فای مودم باشند.

راه حل: از طریق آدرس 192.168.1.1 وارد تنظیمات مودم شوید. بخش تنظیمات Wi-Fi را بررسی کنید. مطمئن شوید که شبکه بی‌سیم فعال است.

تداخل سیگنال با سایر دستگاه‌ها

تداخل سیگنال یا قرار گرفتن مودم در نزدیکی دستگاه‌های الکترونیکی می‌توانند از دلایل خاموش شدن چراغ وای فای باشند. دستگاه‌هایی مانند تلویزیون هوشمند، مایکروویو، تلفن بی‌سیم و… می‌توانند باعث تداخل سیگنال شوند.

راه حل: مودم را به مکان دیگری منتقل کنید تا از دستگاه‌های تداخلی دور باشد. با استفاده از راهنمای نحوه تغییر کانال مودم نیز کانال وای‌فای را در تنظیمات تغییر دهید تا از بروز تداخل جلوگیری شود.

محدودیت در تعداد دستگاه.های متصل

اگر تعداد دستگاه‌های متصل به وای‌فای بیشتر از حد مجاز باشند، ممکن است چراغ وای فای خاموش شود.

راه حل: تعداد دستگاه‌های متصل را کاهش دهید. در تنظیمات مودم نیز، محدودیت تعداد دستگاه‌های مجاز را افزایش دهید.

به‌روز نبودن فریمور مودم

قدیمی بودن نسخه فریمور مودم ممکن است باعث بروز مشکلاتی در فعال‌سازی Wi-Fi شود.

راه حل: وارد سایت سازنده مودم خود، مانند مودم تی پی لینک (TP-Link)، مودم دی لینک (D-Link)، مودم هواوی (Huawei)، مودم فایبرهوم (Fiberhome) و… شوید. سپس آخرین نسخه فریمور را دانلود و نصب کنید.

اختلالات نرم‌افزاری

مشکلات نرم‌افزاری یا باگ (Bug) در سیستم عامل مودم می‌توانند باعث خاموش شدن چراغ Wi-Fi شوند.

راه حل: مودم خود را ریستارت کنید. اگر مشکل برطرف نشد و سایر مشکلات و راه‌حل‌ها را بررسی کرده‌اید، مودم را به حالت کارخانه (Reset Factory) برگردانید. توجه داشته باشید که ریست کردن مودم را باید به عنوان آخرین گزینه در نظر بگیرید.

خرابی آنتن‌های مودم

عدم اتصال درست آنتن‌های مودم یا آسیب دیدن آن‌ها از دلایل روشن نشدن چراغ های وای فای هستند.

راه حل: آنتن‌ها را بررسی کنید و از اتصال صحیح آن‌ها به مودم مطمئن شوید. اگر آنتن‌ها آسیب دیده بودند، آن‌ها را تعویض کنید و از آنتن‌های قوی استفاده کنید‌. آنتن‌های قوی به تقویت برد وای فای نیز کمک بسیار زیادی می‌کنند.

خرابی سخت‌افزاری مودم

ممکن است قطعات سخت‌افزاری مربوط به Wi-Fi مودم خراب شده باشند. همچنین ممکن است بخشی از مدار مودم که مربوط به وای‌فای است، برق نداشته باشد.

راه حل: برای رفع این علت روشن نشدن چراغ وای فای، مودم را از برق جدا کرده و دوباره متصل کنید. اگر مشکل رفع نشد، مودم خود را به یک متخصص نشان دهید تا بررسی‌های لازم را انجام دهد.

جمع‌بندی

هر چراغ نقش خاصی در عملکرد مودم دارد و خاموش بودن آن‌ها می‌تواند به دلایل مختلفی رخ بدهد. در این میان متداول‌ترین سؤالات کاربران این است که چرا چراغ اینترنت روشن نمی شود؟ یا علت خاموش بودن چراغ اینترنت مودم چیست؟ چراغ اینترنت زمانی روشن نمی‌شود که تنظیمات اشتباه مودم، قطعی در خدمات ISP یا خرابی در کابل‌ها وجود داشته باشد. چراغ پاور نیز به مشکلات منبع برق یا خرابی سخت‌افزاری اشاره دارد. چراغ LAN یا Ethernet نشان‌دهنده ارتباط مودم با دستگاه‌های سیمی است. این چراغ ممکن است به دلیل تنظیمات اشتباه در دستگاه مقصد، خرابی کابل یا پورت مودم روشن نشود. چراغ‌های Wi-Fi نیز در صورت خاموش بودن وای‌فای در تنظیمات مودم یا خرابی سخت‌افزاری غیرفعال خواهند بود. چراغ DSL یا خط تلفن نیز اغلب به اختلال در اتصالات فیزیکی، نویز خط یا مشکلات ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی (ISP) مربوط می‌شود.

برای رفع این مشکلات، باید ابتدا اتصالات فیزیکی کابل‌ها و تجهیزات را بررسی کنید و از سالم بودن آن‌ها اطمینان حاصل کنید. از اسپلیتر سالم برای خطوط تلفنی استفاده کنید و نویز خط را رفع کنید. تنظیمات مودم و دستگاه‌های متصل را بازبینی کرده و در صورت نیاز مودم را ریست کنید. اگر مشکل همچنان پابرجا بود، ممکن است به خدمات فنی ISP یا خرید مودم نیاز داشته باشید. درک کاربرد چراغ های روی مودم و علت روشن نشدن آن‌ها راهی مؤثر برای تشخیص سریع مشکل و رفع آن است.

معرفی فراگرام

اگر تمام موارد گفته شده در این مقاله را بررسی کردید و مشکل مودم پابرجا و دلیل آن خرابی سخت‌افزاری بود، وقت آن است که یک مودم جدید و باکیفیت بخرید.

ما در فروشگاه فراگرام، مجموعه‌ای از بهترین مودم‌های بازار را از برندهای معتبر مانند D-Link، TP-Link و…، با کیفیت ساخت بالا و طول عمر طولانی به شما ارائه می‌دهیم. تمام محصولات موجود دارای ضمانت اصالت کالا هستند و می‌توانید با اطمینان‌خاطر خرید کنید. ما برای راحتی بیشتر شما، پشتیبانی و مشاوره رایگان و تخصصی نیز ارائه می‌دهیم تا بهترین انتخاب را بر اساس نیازهای خود داشته باشید.

پس همین حالا سری به فروشگاه فراگرام بزنید، خریدی سریع و ایمن داشته باشد و مطمئن شوید که بهترین تجربه خرید اینترنتی منتظر شماست! توجه داشته باشید که یک مودم باکیفیت نه‌تنها اینترنت پرسرعت و پایدار را برای شما به ارمغان می‌آورد، بلکه دردسرهای مکرر قطعی و خرابی را نیز از بین می‌برد.

نیلوفر زندی
ارسال دیدگاه